ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ- Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας Photo Essence - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΣΧΗΜΑΤΑ- Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας Photo Essence

.

.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΣΧΗΜΑΤΑ- Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας Photo Essence

Ο σκοπός της τέχνης είναι να δώσει στη ζωή σχήμα σύμφωνα με τον  Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Σχήμα στα μαθηματικά είναι ένα σύνολο σημείων στο χώρο. Αποτελεί το κατεξοχήν αντικείμενο της γεωμετρίας, ενός κλάδου που ασχολείται με τις χωρικές σχέσεις, με τη σύνθεση του χώρου που ζούμε . Η ζωή , η ύλη της , το κάθε τι πού έχει μορφή και εμπεριέχετε μέσα της , βασίζετε στην γεωμετρία και τους αριθμούς.

Ξέρει η ζωή  πώς κάτι παραπάνω , κάτι λιγότερο και βγαίνει μια νέα και μοναδική  μορφή.  Αυτή είναι η κατανόηση, η διαφορετικότητα.  Τίποτα δεν είναι ίδιο, όλα είναι μοναδικά και ας αποτελούν για εμάς ίδια έννοια και μορφή.

Η μαγεία των σχημάτων, στο αστικό και φυσικό τοπίο αλλά και με επίκεντρο τον άνθρωπο, αιχμαλωτίστηκε στον φωτογραφικό φακό των μελών της ομάδας Photo Essence και παρουσιάζεται στην έκθεση με τίτλο «Σχήματα» .
Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 19 έως 26 Αυγούστου στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016» του Δήμου Φλώρινας.
Ώρες λειτουργίας 7:30μ.μ -11:30μ.μ
Είσοδος Ελεύθερη