ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψη του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη σε τοπικές επιχειρήσεις - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επίσκεψη του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη σε τοπικές επιχειρήσεις

.

.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη σε τοπικές επιχειρήσεις

Επισκέψεις πραγματοποίησε από τη Δευτέρα 11/1/16 έως και την Τετάρτη 13/1/16 ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης σε τοπικές επιχειρήσεις του νομού μας.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τα ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ, το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και τον ΕΑΣ Αμυνταίου (11/1/16), τον ΤΟΤΤΙS FOODS AE, τον ΠΑΜΗ ΑΒΕΕ και τον ΕΠΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ & ΑΦΟΙ ΔΙΝΑΚΗ ΟΕ (12/1/16), τον ΤΙΡΙΑΚΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΒΕΤΕ, B&T Composites S.A. και τον ΜΠΕΛΛΗ ΑΒΕΕ (13/1/16).
Αφού αντηλλάγησαν ευχές για την καινούρια χρονιά, ο Βουλευτής συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους και άκουσε διεξοδικά τα προβλήματά τους. Εξήρε το έργο των επιχειρηματιών οι οποίοι παρά την κρίση επιβιώνουν και προσφέρουν πολλές θέσεις εργασίας τονώνοντας την οικονομία της Φλώρινας. Ήδη ο Βουλευτής ομαδοποίησε τα αιτήματα και ξεκινά άμεσα την προώθηση αυτών και τη γνωστοποίηση των προβλημάτων προς τα αρμόδια υπουργεία μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών (ερωτήσεις, επερωτήσεις κτλ) για τις οποίες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλά και όλοι οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω δελτίων τύπου, συνεντεύξεων κτλ.