ΦΛΩΡΙΝΑ Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

.

.

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO HELLAS και το Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ) διοργανώνουν εργαστήριο (workshop) Εκπαιδευτικής Ρομποτικής την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου του 2014 και ώρα 16:30 στην αίθουσα ρομποτικής του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Πρόγραμμα εργαστηρίου


Ενημέρωση για τον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού με Θέμα: «Η δική μου πόλη» από την Ατματζίδου Λίτσα, υπεύθυνη Δυτικής Μακεδονίας του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης (WRO – Hellas).
Επίδειξη - Workshop, από τον καθηγητή Γιάννη Αρβανιτάκη.
Παρουσίαση κατασκευής με Lego Wedo και προγραμματισμός με Scratch.
Παρουσίαση κατασκευών μαθητών του σχολείου.
Workshop. Οι συμμετέχοντες Θα χωριστούν σε 4 ομάδες, κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια μικρή κατασκευή και να την προγραμματίσει με Scratch.
Συνολική Διάρκεια Workshop: 3 ώρες
Μέγιστος αριθμός ατόμων: 20
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση Παρακολούθησης μετά το πέρας του Workshop.

Το εργαστήριο απευθύνεται πρωτίστως σε εκπαιδευτικούς Πληροφορικής αλλά είναι ανοιχτό και σε κάθε εκπαιδευτικό που ενδιαφέρεται για αντικείμενο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: atmatzid@csd.auth.gr


Στοιχεία Σχολείου:
Αίθουσα ρομποτικής Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας
Οδηγίες πρόσβασης από την είσοδο της πόλης: https://goo.gl/maps/MQcKJ

Με εκτίμηση