ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 17 Ιουνίου! </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 17 Ιουνίου!

.

.

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 17 Ιουνίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται από σήμερα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Super 8
(Super 8 )

Περιπέτεια, Επιστημονική Φαντασία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη

Το καλοκαίρι του 1979, μια ομάδα φίλων σε μια μικρή πόλη του Οχάιο γίνεται μάρτυρας μιας καταστροφικής σύγκρουσης τρένου ενώ γυρίζουν μια ταινία super 8 και σύντομα υποπτεύονται ότι δεν ήταν ατύχημα. Λίγο μετά, ασυνήθιστες εξαφανίσεις και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια - κάτι πολύ πιο τρομακτικό από οτιδήποτε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Τζέι Τζέι Έιμπραμς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελ Φανινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Ρον Έλνταρντ, Νόα Έμεριχ, Γκάμπριελ Μπάσο, Τζόελ Κόρτνεϊ, Ράιαν Λι, Ζακ Μιλς, Αμάντα Μιχάλκα


Το Άσυλο
(Shelter)

Τρόμου, Θρίλερ, Μυστηρίου 2010, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 112'

Η ανύπανδρη μητέρα και ψυχίατρος Κάρα Τζέσαπ (Τζούλιαν Μουρ) έχει αποκτήσει εξαιρετική επαγγελματική φήμη, διερευνώντας το σύνδρομο των πολλαπλών προσωπικοτήτων, μέχρι τη στιγμή που συναντά έναν εγκληματία ψυχασθενή (Τζόναθαν Ρις Μέγιερς), του οποίου οι δυνάμεις ξεπερνούν κάθε λογική εξήγηση. Αυτή η απόκοσμη γνωριμία με το κακό κλυδωνίζει τον κόσμο της, μεταμορφώνοντάς την από κυνική σε πιστή. Μετά τον μυστηριώδη και ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, η Κάρα αρχίζει να διαισθάνεται ότι η κόρη της διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μανς Μαρλίντ, Μπιορν Στάιν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζούλιαν Μουρ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Μπρούκλιν Προυλξ, Τζέφρι Ντε ΜανΑπό τους δημιουργούς του The Ring. Ο νοών φοβείτω...